Σεμινάριο κομμωτικής » Βραδινό και νυφικό χτένισμα «

Σεμινάριο χτενίσματος “Hairdo Genius” (Βραδινό & νυφικό χτένισμα)

 Περιγραφή

 Η HairPlus Academy πρωτοπορεί και πάλι, καλύπτοντας ταυτόχρονα τις σημερινές ανάγκες του κομμωτή/-τριας. Με την βοήθεια 2 ειδικών στο βραδινό χτένισμα (ενός πρωταθλητή Ελλάδας στους διαγωνισμούς χτενίσματος, μέλους της Εθνικής και του ιδιοκτήτη ενός από τα μεγαλύτερα κομμωτήρια της Θεσ/νίκης), δημιουργήσαμε ένα σεμινάριο χτενίσματος που προχωρά πέρα από την απλή επίδειξη! Πιστοί στη φιλοσοφία που χαρακτηρίζει όλα τα σεμινάριά μας, αποκαλύπτουμε μαζί σας τα μυστικά του και λύνουμε όλες τις απορίες σας.

Θεματολογία

Θεωρία

Θα ξεκινήσουμε με την ιστορία του χτενίσματος, θα συνεχίσουμε με τη φυσιολογία της τρίχας και θα καταλήξουμε στη διαδικασία της σωστής επιλογής ενός χτενίσματος, χωρίς να ξεχνάμε την παρουσίαση και τη σωστή χρήση των εργαλείων που χρησιμοποιούμε σε ένα βραδινό χτένισμα.

Πρακτική

Οι συμμετέχοντες εξασκούνται σε κούκλες της ακαδημίας, αρχίζοντας από τα χωρίσματα, τη σωστή προετοιμασία των μαλλιών πριν το χτένισμα, το κρεπάρισμα, για να κάνουν όλες τις βάσεις ενός βραδινού, θα προχωρήσουν στη σωστή τοποθέτηση φουρκετών και αξεσουάρ, π.χ. μπομπάρι, καταλήγοντας στο φινίρισμα και τον στολισμό ενός χτενίσματος, καλύπτοντας όλες τις πτυχές ενός βραδινού χτενίσματος με την συνεχή επίβλεψη των εισηγητών σε κάθε βήμα της πρακτικής εξάσκησης.

Τι θα κερδίσετε παρακολουθώντας το σεμινάριο

  • Θα εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας στο βραδινό
  • Θα βάλετε σε σειρά όσα γνωρίζετε ήδη για το βραδινό χτένισμα
  • Θα προτείνετε ακόμη περισσότερα χτενίσματα στις πελάτισσές σας
  • Θα μπορείτε να μεταδώσετε ευκολότερα τις γνώσεις σας στους συνεργάτες σας
  • Θα μπορείτε να κάνετε όποιο χτένισμα σας ζητηθεί

Διάρκεια: 2 ημέρες

Προγραμμα Σπουδων

  • Tags : Κομμωτική, Σεμινάρια Κομμωτικής Τέχνης
Τι λένε για εμάς οι σπουδαστές μας