Σεμινάρια Master Class

Η Hair Plus Academy γνωρίζοντας τις σύγχρονες ανάγκες του επαγγελματία ομορφιάς δημιούργησε σε συνεργασία με την London Makeup Institute τον κύκλο σεμιναρίων Master Class. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν την ευκαιρία να διδαχθούν από γνωστούς επαγγελματίες του χώρου, (Make-up Artists, Φωτογράφους, Στυλίστες, Σχεδιαστές μόδας, Creative Directors, Hair Stylists κλπ. ) και να συνεργαστούν μαζί τους για την δημιουργία φωτογραφιών με το εκάστοτε θέμα κάθε σεμιναρίου με επαγγελματίες μοντέλα. Συνεπώς, οι συμμετέχοντες μετά την ολοκλήρωση του κάθε κύκλου, εκτός της εξαιρετικής εμπειρίας και γνώσεων που θα αποκομίσουν, θα έχουν λάβει τις πρώτες φωτογραφίες στον χώρο της μόδας, με την υπογραφή γνωστών επαγγελματιών.

 

Master Class “Mix-Up Fashion Trends”

Ενημερωθείτε πρώτοι για τις νέες τάσεις μόδας κατευθείαν από τα γνωστότερα Fashion Week της Ευρώπης.   Οι συνεργάτες μας, επαγγελματίες του χώρου της ομορφιάς και της μόδας, θα σας παρουσιάσουν τα νέα Fashion Trends, θα σας συμβουλέψουν για τα μυστικά μιας επαγγελματικής φωτογράφησης και θα σας καθοδηγήσουν σε κάθε βήμα για την δημιουργία μιας φωτογραφίας εμπνευσμένης από τις νέες τάσεις.

Περισσότερα εδώ!

 

Master ClassBridal

Το νυφικό χτένισμα μπορεί να απογειώσει την καριέρα σου, αρκεί να ξέρεις τον τρόπο να αναδείξεις τη δουλειά σου.  Οι συνεργάτες μας, επαγγελματίες του χώρου της ομορφιάς και της μόδας, θα σας καθοδηγήσουν….

Περισσότερα εδώ!