Ημέρα γνωριμίας με το κοινό | Open day – 11 Σεπτεμβρίου 2017

Ημέρα γνωριμίας με το κοινό | Open day – 11 Σεπτεμβρίου 2017

open day

Open day ή διαφορετικά Ημέρας γνωριμίας με το κοινό. Η Hair plus Academy έχει αποφασίσει κάθε δεύτερη Δευτέρα του μήνα Σεπτεμβρίου να ανοίγει τις πόρτες της στο κοινό, με στόχο οι υποψήφιοι σπουδαστές να περιηγηθούν στη σχολή, να γνωρίσουν το εκπαιδευτικό προσωπικό αλλά κυρίως να δουν τα αποτελέσματα φοίτησης των αποφοίτων , στην επίδειξη που ετοιμάζουν .Παράλληλα την ημέρα του Open day η Hair plus Academy προσκαλεί Επαγγελματίες του χώρου ομορφιάς, ώστε να ανακαλύψουν ταλέντα με στόχο την εργοδότηση.

Ο Χρήστος Λεβαντής-Διευθυντής εκπαίδευσης της σχολής και καθηγητής στο τμήμα Κομμωτικής- καλωσόρισε στη αρχή το κοινό, παρουσίασε τα εκπαιδευτικά προγράμματα, ανακοίνωσε με περηφάνια την έναρξη Νέου Τμήματος Μακιγιάζ με επικεφαλή του τμήματος τον Λευτέρη Ιορδανόπουλο  με πολυετή εμπειρία και σημαντικές συνεργασίες στο χώρο- ενώ παρουσίασε την Νέα πλατφόρμα διαδικτυακής εκπαίδευσης για τους φοιτητές της σχολής μας. Ένα σημαντικό εργαλείο για την εξέλιξη και ενημέρωση του κάθε μαθητή μέσα στα πλαίσια της ψηφιακής εξέλιξης στην εκπαίδευση.

Την σκυτάλη πήρε η Έλενα Γεωργακάκη Καλλιτεχνική διευθύντρια της σχολή και καθηγήτρια στο τμήμα Κομμωτικής- όπου στο πλατό  την συνόδευσαν, απόφοιτοι της σχολής Κομμωτικής 2016-2017, παρουσιάζοντας την τεχνική τους κατάρτιση και δημιουργικότητα αλλά παράλληλα και τον επαγγελματισμό που απέκτησαν κατά την φοίτησή τους στη σχολή. Στο τέλος ο Θανάσης Μήτσιος, απόφοιτος του 2016 που πλέον εργάζεται σε ένα από τα γνωστότερα Barber shop της Θεσσαλονίκης, παρουσίασε δουλειά του ενώ η Πετρούλα Γκαλένη- απόφοιτη το 2016 που επίσης εργάζεται μαζί με επαγγελματία 30 χρόνων με επιτυχία- κατάφερε να μας συγκινήσει!

Η Άννα Κοψαχείλη , υπεύθυνη του τμήματος Ονυχοπλαστικής, έδωσε τα αναγνωρισμένα πτυχία Ονυχοπλαστικής στο τμήμα και ακολούθησε η καθιερωμένη αναμνηστική φωτογράφιση!

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους παρευρέθηκαν στη Ημέρα Γνωριμίας, τους αποφοίτους , τους συνεργάτες, τους υποψηφίους και υποσχόμαστε ότι ποτέ δεν θα σταματήσουμε να κυνηγάμε το όνειρό μας και εσείς να συνεχίζεται να μας συγκινείται με την εξέλιξή σας!

Ραντεβού στο Open day 2018!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

*