Μαύρη Ζάχαρη | Συνεργασία για το ΝΕΟ Video clip ” Κόκκινα Χείλη”

Μαύρη Ζάχαρη | Συνεργασία για το ΝΕΟ Video clip ” Κόκκινα Χείλη”

Μαύρη ζάχαρη

Μαύρη ζάχαρη,  ένα μουσικό συγκρότημα που δημιουργήθηκε από τον Αxιλλέα Παπαμόσχο  αναζητώντας  «σύμμαχους» στη δημιουργικότητά του, εξελίσσοντας και ολοκληρώνοντας τις πρώτες σκέψεις/τραγούδια του. Έτσι μαζί με τον Αλέξανδρο, την Αλεξάνδρα, το Γιώργος και τη Κατερίνα δημιουργούν πλέον τις δικές τους μουσικές εμπνεόμενοι με οτιδήποτε αφορά την κοινωνία και την καθημερινότητα. Τίτλος του τελευταίου ηχογραφημένου τραγουδιού τα «Κόκκινα χείλη» ,όπου η Hair Plus Academy και συγκεκριμένα η Έλενα Γεωργακάκη και ο Χρήστος Λεβαντής,ανέλαβε το hairstyling στο γύρισμα του video clip.

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα όταν συνεργαζόμαστε με άτομα, όπως στη Μαύρη Ζάχαρη, που όπως χαρακτηριστικά έχουν δηλώσει σε συνέντευξη,  «δεν βλέπουνε αυτό που κάνουνε σαν δουλειά, , καθώς η λέξη δουλειά έχει ρίζες στη λέξη δουλεία…αλλά αντίθετα ο πρωταρχικός στόχος είναι να περνάμε όμορφα μέσω της δημιουργίας»

Ευχαριστούμε πολύ τη Μαύρη Ζάχαρη αλλά και όλους τους υπόλοιπους συνεργάτες που συνέβαλαν για την ολοκλήρωση του γυρίσματος.

 Συντελεστές:

Ηχογράφηση/Μίξη: Stone Music Studio

Σκηνοθεσία, μοντάζ: Angelo Evans

Λήψεις: Angelo Evans, Νίκος Τσαούσης

Pole Dancer: Πλουσία Παρθένη

MUA: Νότα Ορφανίδου

Φιλοξενία: BLUE BARREL και το Cloud 9 Poledancing

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

*