Πρώτη συνάντηση συνεργατών Hair Plus στις νέες εγκαταστάσεις της σχολής!

Πρώτη συνάντηση συνεργατών Hair Plus στις νέες εγκαταστάσεις της σχολής!

Συνεργάτες σχολής

 

Οι ιδρυτές της Hair Plus Academy Χρήστος Λεβαντής και Έλενα Γεωργακάκη δημιούργησαν ένα νέο χώρο, κατάλληλο για να φιλοξενήσει τη σχολή κομμωτικής, τη σχολή ονυχοπλαστικής (μανικιούρ – πεντικιούρ), τις επιδείξεις μόδας, τα σεμινάρια, καθώς και το εκπαιδευτικό κατάστημα κομμωτικής και ονυχοπλαστικής της σχολής.

Ενόψει της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς ο κ.Λεβαντής και η κ.Γεωργακάκη καλοσώρισαν για πρώτη φορά την ομάδα των συνεργατών της σχολής στις καινούργιες εγκαταστάσεις της ακαδημίας τη Δευτέρα 1η του Σεπτέμβρη στην Εγνατία 45!

Ο κ. Λεβαντής σε μια σύντομη αναφορά του ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες για τη βοήθεια τους στον καταρτισμό των προγραμμάτων σπουδών και στη διαμόρφωση των νέων εγκαταστάσεων, ενώ η κ. Γεωργακάκη έδωσε έμφαση στην ύπαρξη συνεργατών και όχι απλά εκπαιδευτών· κάθε συνεργάτης της Hair Plus είναι ειδικός στον τομέα του, με πλήθος σπουδών, επαγγελματικής ενασχόλησης και διακρίσεων. Ο σκοπός της ακαδημίας είναι αυτή την εμπειρία να τη μεταλαμπαδεύσει στην επόμενη γενιά επαγγελματιών- αποφοίτων των σχολών.

Αφού η ομάδα καθόρισε τα επόμενα βήματα της ακαδημίας σε αυτές τις έντονες μέρες των εγγραφών των νέων σπουδαστών στα εκπαιδευτικά προγράμματα Hair Plus η ομάδα γνωρίστηκε με τους καινούργιους υπερσύγχρονους χώρους 400τμ στο 2ο όροφο της Εγνατίας 45 στη Θεσσαλονίκη!

Όλη η ομάδα της Hair Plus Academy σας περιμένει για να σας γνωρίσει από κοντά και να σας ξεναγήσει στους νέους της χώρους.

Δείτε τα προγράμματα σπουδών μας εδώ!

[rev_slider first-meeting]

Leave a Comment

Your email address will not be published.