Σεμινάριο κουρέματος «Dynamic of Cutting»

Σεμινάριο κουρέματος «Dynamic of Cutting»

Σεμινάριο κουρέματος Dynamic of Cutting

 

Περιγραφή

Η παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης στους κομμωτές αποτελεί δέσμευση για την Hair Plus Academy. Σε αυτό το πλαίσιο προσκαλεί στην Ελλάδα τους κορυφαίους Mazzela&Palmer, μια από τις καλύτερες ακαδημίες κομμωτικής όχι μόνο στην Μ. Βρετανία αλλά παγκοσμίως.

Σε ένα μοναδικό σεμινάριο κομμωτικής που συνδυάζει το look’n’learn με την πρακτική εξάσκηση θα γνωρίσετε τη φιλοσοφία «NOT JUST HOW TO CUT HAIR BUT WHY» της Mazzela&Palmer Academy για το κούρεμα. Η φιλοσοφία, που στα ελληνικά σημαίνει «Όχι να μάθετε μόνο το πως κουρεύετε αλλά το γιατί», χαρακτηρίζει όλο το σεμινάριο. Έτσι οι συμμετέχοντες δεν θα μάθουν απλά μερικά κουρέματα, αλλά θα γνωρίσουν τεχνικές που θα εφαρμόσουν σε όλη την υπόλοιπη επαγγελματική τους καριέρα ασχέτως τάσεων και μόδας.

Θεματολογία

1ο μέρος Look’n’Learn

Ο εισηγητής θα σας ξεδιπλώσει τις λεπτομέρειες της μεθόδου που εφαρμόζει η ακαδημία Mazella&Palmer στο κούρεμα, συνδυάζοντας την παρουσίαση μέσω διαφανειών στο Power Point και επίδειξης από τον ίδιο τον εισηγητή με αναλυτική επεξήγηση σε κάθε βήμα.

2ο μέρος  Workshop (Προαιρετικό)

Εφαρμόζετε ότι μάθατε στο 1ο μέρος σε μία κούκλα που σας παρέχουμε εμείς δωρεάν. Ο εισηγητή θα είναι δίπλα σας καθ’ όλη τη διάρκεια της πρακτικής, έτοιμος να λύσει όλες τις απορίες σας. Για να εξασφαλίσουμε τη μέγιστη ποιότητα εκπαίδευσης στο 2ο μέρος θα συμμετέχουν ΜΟΝΟ 10 συμμετέχοντες.

 

Διάρκεια: 1ο μέρος Look’n’Learn 3-3:30 ώρες | 2ο μέρος  Workshop 4-5 ώρες

Ώρα έναρξης: 9:30 πμ

Leave a Comment

Your email address will not be published.

*