Τι λενε οι σπουδαστες της σχολης

Τι λενε οι σπουδαστες της σχολης

Τι λένε για τη σχολή κομμωτικής Hairplus

Το 2014 πήραμε τη πρωτοβουλία να αλλάξουμε την έδρα της σχολή μας και να εγκατασταθούμε σε νέες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στην καρδιά της Θεσσαλονίκης. Ταυτόχρονα, διευρύναμε το πλήθος των προγραμμάτων σπουδών μας ώστε να καλύπτουμε ολοκληρωμένα τις ανάγκες των σπουδαστών μας με προγράμματα βασικής εκπαίδευσης κομμωτικής και ονυχοπλαστικής, αλλά και τα καθιερωμένα πλέον σεμινάρια κομμωτικής και σεμινάρια ονυχοπλαστικής HairPlus.

Κοινός παρονομαστής σε όλες μας τις εκπαιδευτικές δράσεις παραμένει η έμφαση στην πρακτική εκπαίδευση, το πάθος και το γνωστικό υπόβαθρο των εκπαιδευτών μας και φυσικά τα καινοτόμα προγράμματα σπουδών μας.

Αλλά κανείς δεν είναι καταλληλότερος να κρίνει την επιτυχία αυτού του νέου εγχειρήματος από τους ίδιους τους σπουδαστές του 1ου εκπαιδευτικού κύκλου στις νέες μας εγκαταστάσεις.

Ζητήσαμε από τους σπουδαστές της HairPlus τη γνώμη τους για τους εκπαιδευτές της σχολής, τα σημαντικότερα οφέλη που θεωρούν πως αποκόμισαν από τη σχολή ή το σεμινάριο που παρακολούθησαν, αλλά και… αν θα σύστηναν τη σχολή σε φίλους τους.

Αναστασοβίτου Νίκη

– Πρόκειται για μια γλυκιά αλχημεία κομμωτών, που απλόχερα θέλουν να μοιραστούν τις ακριβοπληρωμένες γνώσεις τους με τους συναδέρφους τους, χωρίς την ανόητη ελληνική “μυστικοπάθεια” των κομμωτών. Είναι εξειδικευμένοι, ευχάριστοι, με σεβασμό στο πρόσωπο σου, είτε είσαι έμπειρος, είτε είσαι άπειρος. Δεν “προβάλλονται” για να “δειχθούν”, κάτι που τους κάνει άμεσους και καθόλου snob..Ξέρουν πολύ καλά ποιοι είναι και περιμένουν να τους ανακαλύψεις.

– Πάρα πολλά, γι αυτό και ανυπομονώ να πάω στο μαγαζί να τα εφαρμόσω live στους πελάτες, κάτι που θα τους εντυπωσιάσει και σίγουρα θα μου φέρει κι άλλους με την από στόμα σε στόμα διαφήμιση!

Σαφώς και θα πρότεινα τη σχολή!! Πολλοί συνάδερφοι έχουν αναρωτηθεί από μόνοι τους για την αλματώδη εξέλιξή μου!!Σας είμαι ευγνώμων γιατί με βοηθήσατε σε μεγάλο βαθμό να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα, με όπλο μου..τη γνώση σας!

Κλιμαντάκη Μαρία

– Σχημάτισα εξαιρετική γνώμη για τους εκπαιδευτές της σχολής κομμωτικής της HairPlus. Η ευκολία με την οποία σου μεταδίδουν άμεσα τις γνώσεις και την εμπειρία τους ήταν αυτό που έκανε για μένα τη διαφορά.

– Δε μπορώ να ξεχωρίσω κάτι συγκεκριμένα ως το σημαντικότερο όφελος. Όλα ήταν όπως ακριβώς ήλπιζα πριν την εγγραφή μου. Ίσως ξεχώριζα το γεγονός πως όσα έμαθα είχα την αυτοπεποίθηση και τα εφάρμοσα την επόμενη μέρα στο κομμωτήριο μου με 100% επιτυχία.

– Δεν τίθεται ερώτημα για το αν θα συστήσω τη HairPlus σε φίλους και γνωστούς μου. Φυσικά, και μάλιστα το έχω ήδη κάνει, αφού είδα στη πράξη πως δεν υπάρχει καλύτερο εφόδιο από ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης αντίστοιχο της HairPlus, με την έμφαση που δίνει στην πρακτική εκπαίδευση και την άρτια θεωρητική προσέγγιση.

Θεοδωρίδου Μαρία

Οι άνθρωποι της HairPlus έρχονται σε άμεση επαφή με τους εκπαιδευόμενους. Είναι νέοι άνθρωποι με όρεξη και διάθεση να σου μεταφέρουν τη γνώση τους στις, τόσο προσεγμένα διαμορφωμένες, εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις τους.

Έχοντας παρακολουθήσει τα περισσότερα από τα σεμινάρια κομμωτικής που οργανώνει η σχολή, έχω αποκομίσει πολλές γνώσεις και πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση στη τεχνική μου. Πλέον με τους εκπαιδευτές και τους υπόλοιπους κομμωτές ερχόμαστε σε επαφή και ανταλλάζουμε τακτικά απόψεις σχετικά με το αντικείμενό μας.

Σαφώς θα πρότεινα τη σχολή ανεπιφύλακτα σε όποιον επιθυμεί να ακολουθήσει ή να βελτιώσει τη τέχνη του. Η προσέγγιση των εκπαιδευτών της HairPlus είναι μοναδική. Το λέω μετά λόγου γνώσεως.

Ισραελιάν Μελανία

Συμμετέχω σε σεμινάρια της HairPlus από το 2011 και οι λόγοι που παραμένω πιστή στη σχολή είναι ο εξειδικευμένος και σύγχρονος τρόπος εκπαίδευσης που επιτρέπει στους εκπαιδευτές να μεταφέρουν τις άριστες τεχνικές, και όχι μόνο, γνώσεις τους.

Πέρα από την τεχνική κατάρτιση, αυτό που έχω αποκομίσει από τα σεμινάρια κομμωτικής της HairPlus είναι η ικανότητα να τολμώ δημιουργίες πέρα από τα γνωστά σχέδια, να μένω “ανοιχτόμυαλη” και να ακολουθώ ή να δημιουργώ νέες τάσεις που ενθουσιάζουν τους πελάτες.

Για το κατά πόσο θα πρότεινα τη σχολή της HairPlus σε φίλους που επιθυμούν να ακολουθήσουν το δρόμο της κομμωτικής ή συναδέλφους που επιθυμούν να βελτιώσουν τη τεχνική τους η απάντηση είναι εύκολη: Το κάνω ήδη, προτείνοντας τόσο σε φίλους όσο και συναδέλφους κομμωτές ανεπιφύλακτα!

Leave a Comment

Your email address will not be published.