10 Βασικοί λόγοι για να επιλέξετε την HAIR PLUS ACADEMY!

10 Βασικοί λόγοι για να επιλέξετε την HAIR PLUS ACADEMY!

Σπουδές κομμωτικής στη HairPlus

Μονοετής φοίτηση – Ολιγομελή τμήματα – Γραφείο διασύνδεσης με την αγορά εργασίας

Η Hair Plus σας εγγυάται σίγουρη επαγγελματική επιτυχία μέσα από τα προγράμματα εκπαίδευσης της·

  • Εκπαιδευτείτε στις  υπηρεσίες  που ζητούν σήμερα οι εργοδότες και όχι μόνο στο να «τυλίγετε» ρολά και μπικουτί περμανάντ
  • Ξεκινήστε αμέσως να δουλεύετε, αφού θα έχετε ήδη εκπαιδευτεί πρακτικά στη Hair Plus.
  • Δώστε υπεραξία στον εργοδότη σας, αφού με τις νέες τεχνικές που θα έχετε μάθει θα μπορείτε να προσφέρετε σύγχρονες  κομμωτηριακές υπηρεσίες, δίνοντας επιπλέον κίνητρο να προσλάβουν εσάς.
  • Με την έμφαση που δίνει η Hair Plus στην επιχειρηματικότητα σας δίνουμε όλα τα εφόδια για να στήσετε μελλοντικά το δικό σας πετυχημένο επαγγελματικό χώρο.

Δείτε τους 10 λόγους που πρέπει να επιλέξετε Hair Plus για σίγουρη επαγγελματική επιτυχία!

1) Η HAIR PLUS ACADEMY έχει προνοήσει για να αποτρέψει την αποτυχία του επιχειρείν.

Είναι η μοναδική σχολή κομμωτικής στη Β. Ελλάδα που έχει εντάξει στο εκπαιδευτικό της πρόγραμμα μαθήματα επιχειρηματικότητας marketing & management. Με αυτόν τον τρόπο δίνει την ευκαιρία στον σπουδαστή, όταν αποφοιτήσει, και εφόσον το επιλέξει ως πρόγραμμα σπουδών, να αποκτήσει την γνώση που απαιτείται για να ανοίξει την δική του επιχείρηση. Το γεγονός ότι μέχρι σήμερα οι σχολές κομμωτικής έβγαζαν αποφοίτους χωρίς γνώση διαχείρισης και management έχει στοιχίσει στην 4ετία της Οικονομικής Κρίσης, μόνο για το Νομό Θεσσαλονίκης το κλείσιμο σχεδόν του 45-50% των κομμωτηρίων.

2) Η HAIR PLUS ACADEMY έχει επενδύσει στην κατασκευή υπερσύγχρονων εκπαιδευτικών εγκαταστάσεων.

Στόχος της είναι οι σπουδαστές της ΗΑΙR PLUS ACADEMY καθ΄όλη την διάρκεια των σπουδών τους να αναπτύσσουν την δημιουργικότητά τους σε ένα πολύ ευχάριστο και μοναδικό χώρο. Η Hair Plus Academy υπόσχεται πραγματικά ένα μοναδικό εκπαιδευτικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις στις εγκαταστάσεις της που είναι κατασκευασμένες σύμφωνα με τα Διεθνή και Ευρωπαϊκά πρότυπα ασφάλειας και αρχιτεκτονικής εσωτερικών χώρων.

3) Η HAIR PLUS ACADEMY έχει ανταγωνιστικές τιμές.

Αναγνωρίζει τα προβλήματα που δημιούργησε η Οικονομική Κρίση στην Ελληνική Οικογένεια. Για το λόγο αυτό έχει κρατήσει τις τιμές των διδάκτρων σε εξαιρετικά ανταγωνιστικά πλαίσια με ευέλικτους τρόπους πληρωμής και δυνατότητα μηνιαίων καταβολών των διδάκτρων μέχρι την ολοκλήρωση των σπουδών.

4) Η ΗΑΙR PLUS ACADEMY επένδυσε σε εκπαιδευτικό προσωπικό με τεράστια εμπειρία στο χώρο και μεγάλη εξειδίκευση στο επάγγελμά τους.

Δεν χρησιμοποίησε για τις ανάγκες των εκπαιδευτικών της προγραμμάτων άπειρο στελεχιακό δυναμικό για να πετύχει χαμηλά κόστη, αλλά έμπειρα στελέχη με αποδεδειγμένη καριέρα στο κλάδο. Η ποιότητα των σπουδών αποτελεί βασικό κορμό της εταιρικής εκπαιδευτικής της κουλτούρας.

5) Η HAIR PLUS ACADEMY δίνει έμφαση στην πρακτική εξάσκηση

Διαφοροποιείται από τους ανταγωνιστές της όχι μόνο στην ποιότητα των εγκαταστάσεων και του στελεχιακού της δυναμικού αλλά και στην ποιότητα των εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Μέσα από ένα δομημένο πρόγραμμα εκπαιδευτικής ύλης και πρακτικής εξάσκησης, τόσο στη σχολή κομμωτικής όσο και τη σχολή μανικιούρ – πεντικιούρ (ονυχοπλαστικής), ο απόφοιτος στο τέλος της φοίτησής του είναι έτοιμος για παραγωγική δράση, ακόμη και στον πιο απαιτητικό επαγγελματικό χώρο.

6) Η HAIR PLUS ACADEMY δίνει εφόδια στον σπουδαστή μέσω καινοτόμων υπηρεσιών

Έχει εντάξει μέσα στο εκπαιδευτικό της πρόγραμμα την διδασκαλία καινοτόμων υπηρεσιών και δράσεων, όπως το HAIR TATTOO και την κομμωτική σε διαγωνιστικό επίπεδο. Οι υπηρεσίες αυτές αποτελούν ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στο βιογραφικό ενός σπουδαστή και αυξάνουν τις πιθανότητες απορρόφησής του στην αγορά εργασίας σε σχέση με έναν απόφοιτο σχολής που έχει μείνει μόνο σε τετριμμένες παραδοσιακές γνώσεις.

7) Η HAIR PLUS ACADEMY δε κρατάει τον σπουδαστή απλά μέσα στην αίθουσα διδασκαλίας

Αναπτύσσει δράσεις ολοκληρωμένης εκπαίδευσης για κομμωτές και επαγγελματίες Ονυχοπλαστικής (Μανικιούρ- Πεντικιούρ). Το πλεονέκτημά της με άλλες σχολές είναι ότι μέσα από την εμπειρία των εκπαιδευτών αναπτύσσει ένα ιδιαίτερο σύστημα εκπαίδευσης που δημιουργεί ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα και εξασφαλίζει την γνώση μοναδικών δεξιοτήτων.

8) H HAIR PLUS ACADEMY σας εκπαιδεύει πρακτικά στο εκπαιδευτικό της κομμωτήριο.

Μετά την ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού της προγράμματος πάνω σε κούκλες εντάσσει σταδιακά τους σπουδαστές σε ένα εξάμηνο πρακτικής εξάσκησης για την αφομοίωση των γνώσεων που πήραν . Μέσα σε αυτό το εξάμηνο γίνεται πρακτική εξάσκηση πάνω σε ζωντανά μοντέλα με την επίβλεψη των καθηγητών οι οποίοι τους κατευθύνουν και τους συμβουλεύουν ώστε να ολοκληρωθεί η εκπαίδευσή τους.

9) Η HAIR PLUS ACADEMY μεριμνά για τους- ήδη- επαγγελματίες του χώρου.

Αναπτύσσει ευέλικτα χρονικά, ταχύρυθμα εκπαιδευτικά προγράμματα μετεκπαίδευσης κομμωτών και ταχύρυθμα προγράμματα ονυχοπλαστικών (μανικιούρ πεντικιούρ) – μακιγιέζ  για επαγγελματίες που επιθυμούν να «φρεσκάρουν» τις γνώσεις τους ή να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους. Δίνει επίσης το δικαίωμα στους σπουδαστές που αποφοίτησαν ή δεν αφομοίωσαν καλά τα εκπαιδευτικές τεχνικές, να ξανα-παρακολουθήσουν τις ενότητες που επιθυμούν εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

10) Η HAIR PLUS ACADEMY συνεχίζει τη δουλειά της μετά το τέλος των σπουδών σου.

Δημιουργεί γραφείο διασύνδεσης των επιχειρήσεων με την σχολή έτσι ώστε μετά το τέλος των σπουδών να μπορεί να τροφοδοτήσει τις επιχειρήσεις κομμωτικής –αισθητικής με αποφοίτους και να εξασφαλίσει στον επιθυμητό βαθμό την απασχόληση τους. Ταυτόχρονα, τα σεμινάρια κομμωτικής και τα σεμινάρια ονυχοπλαστικής (μανικιούρ – πεντικιούρ) επιτρέπουν μεγαλύτερη εξειδίκευση σε θεματικές ενότητες που απαιτούνται σε ένα σύγχρονο χώρο εργασίας.

HAIR PLUS ACADEMY
TO PLUS (+)
ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ!

 

COMMENTS (1)

Leave a Comment

Your email address will not be published.