10 χρόνια HAIR PLUS ACADEMY !

10 χρόνια HAIR PLUS ACADEMY !

Δευτέρα 09 Δεκεμβρίου 2019 στις 21:00 στο

Μητροπόλεως 51 
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 

 

 

Περιγραφή

Η σχολή κομμωτικής, ονυχοπλαστικής και μακιγιάζ HAIR PLUS ACADEMY έκλεισε αισίως τα 10 χρόνια λειτουργίας και το πιστεύω μας: δε σας μαθαίνουμε μια τέχνη, σας αλλάζουμε τη ζωή….. έπιασε τόπο. Χρόνο με το χρόνο, βρίσκει όλο και περισσότερους υποστηριχτές  εδραιώνοντάς μας ως την πιο αξιόπιστη σχολή και σας ευχαριστούμε!

Γιορτάζουμε 10 χρόνια λειτουργίας, 10 χρόνια συνέπειας στη δουλειά μας, 10 χρόνια αγάπης στην εκπαίδευση, 10 χρόνια πιστής παρακολούθησης της πορείας των σπουδαστών μας, 10 χρόνια στήριξης και εμπιστοσύνης στην ποιότητα σπουδών μας, στα βασικά τμήματα και τα σεμινάριά μας.

10 τα χρόνια λειτουργίας της Ακαδημίας HAIR PLUS (Κέντρο Διά Βίου Μάθησης 1) αλλά και πολλοί οι λόγοι για να τα γιορτάσουμε

και να σας προσκαλέσουμε στο party μας.

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 21:00 σας περιμένουμε με την παρέα σας,

στο café bar restaurant MECCA, το οποίο τελειοποιήθηκε για την πόλη που αγαπά! Σπουδαστές τελειόφοιτοι και απόφοιτοι, φίλοι, συνάδερφοι, δημοσιογράφοι , καλλιτέχνες, πολιτικοί θα είμαστε όλοι εκεί…

Το Plus και στη διασκέδαση! Tips της βραδιάς: διασκέδαση, φωτογραφίες, μουσική, welcome drink, τούρτα, εκπλήξεις και δώρα!

ΤΙ ΕΙΝΑΙ

PARTY ΓΙΑ ΤΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ HAIR PLUS ACADEMY

ΠΟΥ

CAFÉ BAR RESTAURANT MECCA

ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 51, Θεσσαλονίκη

ΠΟΤΕ

ΔΕΥΤΕΡΑ 09 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

ΠΟΣΟ

Welcome Drink δωρεάν (ποτά: τιμές καταλόγου)

ΩΡΑ

21:00 ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ

Leave a Comment

Your email address will not be published.