ΕΛΕΝΑ ΓΕΩΡΓΑΚΑΚΗ

ΕΛΕΝΑ ΓΕΩΡΓΑΚΑΚΗ
Καλλιτεχνικός διευθυντής
Φιλοξενούμενη των σελίδων της Vogue Italy η υπεύθυνη καλλιτεχνικής διεύθυνσης

ΕΛΕΝΑ ΓΕΩΡΓΑΚΑΚΗ

Ιδρυτικό μέλος και καλλιτεχνικός διευθυντής της Hair Plus Academy.

Άριστος γνώστης των βαφών ως master colour expert της Wella πιστεύει ότι η επιλογή και σωστή απόδοση του χρώματος στο μαλλί δεν είναι μόνο θέμα αντίληψης και γούστου αλλά και άριστης τεχνικής κατάρτισης· κάτι που μεταδίδει και στους σπουδαστές της Hair Plus.

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1975. Με μητέρα κομμώτρια, αγάπησε την κομμωτική τέχνη από μικρή, ασχολείται επαγγελματικά με αυτήν από το 1990 και διατηρεί το δικό της κομμωτήριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Η κομμωτική δεν είναι απλά ένα επάγγελμα. Είναι το όχημα που αναδεικνύει τη διάθεση, την ψυχή και την προσωπικότητά μας. Δεν είναι κάτι που έχει να κάνει απλά με την εικόνα μας. Απαιτεί διαρκή εκπαίδευση και κατάρτιση. Απαιτεί κόπο, πάθος και όραμα. Οφείλουμε να την υπηρετούμε πιστά, με μέγιστη ευθύνη και φαντασία”.

Μέλος της καλλιτεχνικής ομάδας Pirakis Pro, εκλεγμένη Γραμματέας της Καλλιτεχνικής Επιτροπής του ΕΚΚΘΠ (ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΟΜΜΩΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ) με συνεχή εκπαίδευση και μετεκπαίδευση στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Με συμμετοχή σε Show κομμωτικής σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας. Φωτογραφήσεις της έχουν φιλοξενηθεί και στον ιστότοπο της VOGUE Italia.

Haircut
Coloring
Creativity
Dedication