Χρήστος Λεβαντής

Χρήστος Λεβαντής
Διευθυντής Εκπαίδευσης
Ιδρυτής της ακαδημίας και ένα από τα πλέον γνωστά ονόματα του χώρου.

Χρήστος Λεβαντής

Ο ιδρυτής και διευθυντής εκπαίδευσης της Hair Plus.

Ειδικεύεται στο κούρεμα. Θεωρεί ότι ο κομμωτής είναι ένας καλλιτέχνης. Για να εκφραστεί όμως χρειάζεται σωστές βάσεις και συνεχή εκπαίδευση. Αυτό προσπαθεί να μεταδώσει μέσω της σχολής, σχεδιάζοντας συνεχώς νέα σεμινάρια και αναζητώντας νέες μεθόδους διδασκαλίας.

Από οικογένεια με παράδοση 50 χρόνων στον χώρο της κομ/κής ασχολείται επαγγελματικά  με την κομμωτική τέχνη 20 χρόνια. Συμμετείχε σε πανελλήνιους διαγωνισμούς κομμωτικής.  Παρακολούθησε σεμινάρια από τον  Claude Juillard, την  COLORS COPIE,  Jean Marc Joubert,  Guy Kremer. Ήταν αντιπρόεδρος της καλλιτεχνικής επιτροπής της Ένωσης Καταστηματαρχών Κουρέων Κομ/των Θεσσαλονίκης και Περιχώρων. Είναι μέλος της Επιστημονικής Ένωσης Εκπαιδευτών Ενηλίκων.

Το 2010 ίδρυσε την ακαδημία μετεκπαίδευσης κομμωτών Hair Plus Academy προσφέροντας σεμινάρια κομμωτικής τέχνης και management marketing κομμωτηρίων.  Συνεργάστηκε με εταιρείες όπως η ARTECOLOUR, ΚΥΑΝΑ, LISAP  ως εισηγητής σεμιναρίων σε πελάτες τους. Αρθρογραφεί  στα κομμωτικά portal Hairsalon.gr και haircut.gr. Άρθρα του έχουν φιλοξενηθεί σε περιοδικά κομμωτικής όπως το Extension.

Η αγάπη του για την εκπαίδευση οδήγησε στο επόμενο βήμα και μαζί με την Έλενα Γεωργακάκη δημιούργησε το Κέντρο Δία Βίου Μάθησης Hair Plus Academy.

Haircut
Coloring
Creativity
Dedication