Σεμινάρια Κομμωτικής Τέχνης

Σεμινάρια Κομμωτικής Τέχνης

Στη σχολή κομμωτικής Hair Plus Academy χρησιμοποιώντας σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας, μετατρέπουμε την εκπαίδευση σε μια απλή αλλά ταυτόχρονα αποτελεσματική και ενδιαφέρουσα εμπειρία. Οι καθηγητές-εισηγητές της Hair Plus Academy με τον επαγγελματισμό τους και την εμπειρία τους θα λύσουν κάθε απορία σας και θα σας βοηθήσουν σε όλα τα στάδια των σεμιναρίων που θα παρακολουθήσετε.

Η φιλοσοφία μας εκφράζεται με τρεις λέξεις.

Γνώση και τεχνική κατάρτιση που αποκτώντας τα μόνο εμπόδιο για να ξεχωρίσεις είναι η φαντασία σου.

Πάθος και αγάπη για την κομμωτική τέχνη. Απαραίτητα στοιχεία για να γίνεις άριστος κομμωτής/τρια και ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας αργότερα.

Καινοτομία γιατί σας μεταδίδουμε το πάθος και τις γνώσεις μας με σύγχρονες και πρωτοποριακές μεθόδους διδασκαλίας.

Σεμινάρια Κομμωτικής Θεσσαλονίκη

Σεμινάριο κουρέματος “Haircut Genius” (Το κούρεμα και τα μυστικά του)

Είναι ένα ακόμα εφόδιο για το ξεκίνημα ή τη συνέχιση μιας πετυχημένης καριέρας στη κομμωτική. Με τη χρήση γεωμετρίας, φωτογραφιών, PowerPoint και πρακτικής εξάσκησης η HairPlus Academy ξεδιπλώνει όλα τα μυστικά του κουρέματος. Δεν θα μάθετε απλά μερικά κουρέματα αλλά πώς να κουρεύετε, κάνοντας εύκολα όποιο κούρεμα σας ζητηθεί. Παράλληλα θα προτείνετε αλλαγές απαλλαγμένοι από το άγχος της αποτυχίας.

Περισσότερα εδώ!

Σεμινάριο κουρέματος “The perfect Haircut” (Το τέλειο κούρεμα)

Οι τεχνικές υφής δεν αλλάζουν τη γεωμετρία ενός κουρέματος. Αλλάζουν όμως το ύφος του, χαρίζουν κίνηση και κάνουν πιο εύκολο το styling. Τονίζουν όλο το κούρεμα ή αναδεικνύουν τμήματά του. Οι τεχνικές θα αναλυθούν βήμα προς βήμα, θα γνωρίσετε σε ποιους τύπους μαλλιών και κουρεμάτων εφαρμόζονται, όπως και το αποτέλεσμά τους. Το σεμινάριο «Τεχνικές υφής» της HairPlus Academy θα σας επιτρέψει να αναδείξετε τη δημιουργική σας πλευρά, αφού κάθε κούρεμά σας θα είναι μοναδικό.

Περισσότερα εδώ!

Σεμινάριο κουρέματος “Razor Genius” (Το ξυράφι κουρέματος και τα μυστικά του)

Η HairPlus Academy πρωτοτυπεί και πάλι, δημιουργώντας πρώτη στην Ελλάδα ένα σεμινάριο αποκλειστικά για το ξυράφι κουρέματος. Το ξυράφι δημιουργεί μοναδικά κουρέματα εύκολα και γρήγορα – κουρέματα που δε γίνονται ούτε με το καλύτερο ή ακριβότερο ψαλίδι. Μάθετε μαζί μας τα μυστικά του μέσω σχεδίων, φωτογραφιών, διαφανειών και πρακτικής εξάσκησης και κάντε το ένα από τα βασικότερα εργαλεία κουρέματος, απαλλαγμένοι από το άγχος της δημιουργίας ψαλίδας ή κενών στο κούρεμα.

Περισσότερα εδώ!

Σεμινάριο κουρέματος “Short Haircut Genius” (Το κοντό κούρεμα και τα μυστικά του)

Η Hair Plus Academy ακούγοντας τις ανάγκες των πελατών της δημιούργησε το σεμινάριο κουρέματος “Short Haircut Genius”. Σε αυτό θα μάθετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται ένας κουπέρ για να κάνει ένα τέλειο κοντό extreme ή κλασσικό γυναικείο κούρεμα

Περισσότερα εδώ!

Σεμινάριο κουρέματος “The Perfect Bob” (Το τέλειο καρέ)

Το καρέ ανήκει σε μια ειδική κατηγορία κουρεμάτων. Απαιτεί ακρίβεια, γνώση του κουρέματος, προσοχή στις λεπτομέρειες και δεν συγχωρεί λάθη!

Περισσότερα εδώ!

Σεμινάριο κουρέματος “Men’s Haircut Genius” (Το ανδρικό κούρεμα και τα μυστικά του)

Το ανδρικό κούρεμα με μια ολοκληρωμένη ματιά. Ξεκινάει με τις διαφορές στη συμπεριφορά ενός άνδρα πελάτη στο κομμωτήριο και καταλήγει σε μια απλή κατηγοριοποίηση των ανδρικών κουρεμάτων, φυσικά με την ανάλογη πρακτική εξάσκηση. Παρακολουθώντας το σεμινάριο της HairPlus Academy θα μπορείτε να κάνετε γρήγορα και εύκολα ένα ανδρικό κούρεμα αλλά και να κερδίσετε έναν ακόμη (πολλές φορές δύσκολο) πελάτη στο κομμωτήριό σας.

Περισσότερα εδώ!

Σεμινάριο ανδρικού κουρέματος “Barber’s Haircut & Beard” (Το μπαρμπέρικο κούρεμα και περιποίηση γενειάδας)

Παρακολουθώντας το σεμινάριο “Barber’s Haircut & Beard” θα αποκτήσετε εκείνες τις γνώσεις που χρειάζονται για να ικανοποιήσετε  τις απαιτήσεις του σύγχρονου άντρα στο κομμωτήριο σας. Με τη βοήθεια διαφανειών, επεξηγηματικών σχημάτων και step by step βημάτων σε κάθε κούρεμα, θα σας ξεδιπλώσει τα μυστικά ενός πετυχημένου fade, pompadour και των παραλλαγών τους, αλλά και της περιποίησης της γενειάδας.

Περισσότερα εδώ!

Σεμινάριο ξυρίσματος “Παραδοσιακό Ξύρισμα (Ελληνικό- Ανατολίας- Αγγλικό ) | Διαφορές και μυστικά”

Εμπλουτίστε τις γνώσεις σας με ένα σεμινάριο που καλύπτει κάθε παραλλαγή του ξυρίσματος ή γνωρίστε την τέχνη του μαθαίνοντας …

Περισσότερα εδώ!

Σεμινάριο χτενίσματος “Hair Do Fundamental” (Βάσεις για βραδινά χτενίσματα)

Τα πετυχημένα βραδινά χτενίσματα είναι ο συνδυασμός 2 παραγόντων. Η τεχνική κατάρτιση και η φαντασία. Για να αφήσουμε τη φαντασία μας να δημιουργήσει ένα μοναδικό χτένισμα πρέπει πρώτα να γνωρίζουμε όλες τις τεχνικές. Και όλα ξεκινούν από τη δημιουργία των σωστών βάσεων.

Περισσότερα εδώ!

Σεμινάριο χτενίσματος “Blowout & Styling Genius” (Το χτένισμα με πιστολάκι και τα μυστικά του)

Είναι η εισαγωγή στον υπέροχο κόσμο του χτενίσματος. Η ανάλυση κάθε βήματος και η χρήση φωτογραφιών και σχεδιαγραμμάτων λύνει όλες τις απορίες όσων θέλουν να ασχοληθούν με το χτένισμα. Ξεκινώντας με το λούσιμο και το πώς κρατάμε τη βούρτσα και καταλήγοντας στο πώς κάνουμε το φινίρισμα σε ένα χτένισμα, καλύπτει όλες τις φάσεις ενός χτενίσματος. Σε συνδυασμό με την πρακτική εκπαίδευση σε κάθε βήμα, το χτένισμα για έναν αρχάριο θα είναι απλά ζήτημα εξάσκησης.

Περισσότερα εδώ!

Σεμινάριο κομμωτικής “Weft Genius” (Η τρέσα και τα μυστικά της)

Αν και τα πρόσθετα μαλλιά υπάρχουν στην αγορά τουλάχιστον 20 χρόνια λίγοι είναι οι κομμωτές που γνωρίζουν όλα τα μυστικά τους. Παρακολουθείστε το σεμινάριο “Weft Genius” και εξελιχτείτε σε expert  στην σωστή διάγνωση, τοποθέτηση, συντήρηση της τρέσας, κερδίζοντας τις εντυπώσεις

Περισσότερα εδώ!

Σεμινάριο χτενίσματος “Vague και Μπούκλα”

Ξέρετε ότι δεν υπάρχει μόνο ένα είδος μπούκλας ή μόνο ένας τύπος χτενίσματος με μπούκλες. Υπάρχουν πολλά και το κάθε ένα θέλει την τεχνική και το εργαλείο του…

Περισσότερα εδώ!

Σεμινάριο βαφών “Color Genius vol.1” (Η βαφή και τα μυστικά της No.1)

Αποτελεί το πρώτο μέρος του Color Genius System, του εκπαιδευτικού συστήματος που ανέπτυξε η HairPlus Academy για τη βαφή και τον αποχρωματισμό. Συνδυάζει τη θεωρία βαφών και την πλούσια επαγγελματική εμπειρία των συνεργατών της ως τεχνικών συμβούλων βαφών και επιτυχημένων colorist στα κομμωτήριά τους. Παρακολουθώντας το, θα αποκτήσετε τις απαραίτητες γνώσεις που θα καλύψουν τυχόν κενά σας στη βαφή και θα σας μετατρέψουν σε ένα επιτυχημένο colorist!

Περισσότερα εδώ!

Σεμινάριο βαφών “Color Genius vol.2” (Η βαφή και τα μυστικά της No.2)

Το δεύτερο μέρος του Color Genius System, του εκπαιδευτικού συστήματος που ανέπτυξε η HairPlus Academy για τη βαφή και τον αποχρωματισμό. Συνδυάζει τη θεωρία βαφών και την πλούσια επαγγελματική εμπειρία των συνεργατών της ως τεχνικών συμβούλων βαφών και επιτυχημένων colorist στα κομμωτήρια τους. Παρακολουθώντας το, θα αποκτήσετε τις απαραίτητες γνώσεις που θα καλύψουν τυχόν κενά σας στη βαφή και θα σας μετατρέψουν σε ένα επιτυχημένο colorist!

Περισσότερα εδώ!

Σεμινάριο βαφών “Highlights Genius” (Οι τέλειες ανταύγειες και balayage) 

Οι τεχνικές χρώματος στο κομμωτήριο έχουν εξελιχθεί. Παράδειγμα οι κλασσικές πλεκτές ανταύγειες που δεν είναι πλέον η κύρια τεχνική που επιλέγει ένας colorist για να δημιουργήσει διχρωμία. Νέες τεχνικές με αντίστοιχες ονομασίες όπως…

Περισσότερα εδώ!

Σεμινάριο βαφών “The Perfect Blond” (Το τέλειο ξανθό)

Παρακολουθήστε το σεμινάριο «Το τέλειο ξανθό» και λύστε  τις απορίες σας στην απαιτητικότερη υπηρεσία του «βαφείου» αποκτώντας έτσι πιστές πελάτισσες, αυξάνοντας ταυτόχρονα κατακόρυφα τα έσοδά σας.

Περισσότερα εδώ!

Σεμινάριο Κομμωτικής “Face Metrics” (Προσωπολογία)

Η HairPlus Academy, συνδυάζοντας αρχές προσωπολογίας και την πολύχρονη πείρα των εισηγητών της σε κομμωτήρια ως συνεργάτες ή ιδιοκτήτες, ανέπτυξε μια νέα μέθοδο προσέγγισης που θα αλλάξει τη σχέση σας με τους πελάτες. Η ανάλυση ενός προσώπου, η γλώσσα του σώματος, η σωστή χρήση ανοικτών ερωτήσεων, είναι μερικές από τις τεχνικές που θα σας εξελίξουν σε σύμβουλο ομορφιάς. Ερωτήσεις όπως «τι προτείνεις;» ή «τι μου πάει;» που ακούτε τόσο συχνά, γίνονται η ευκαιρία για προτάσεις που θα ενθουσιάσουν εσάς και τους πελάτες σας. Εφαρμόζοντας τη μέθοδο της HairPlus Academy, χτίζετε μια ειλικρινή και σταθερή σχέση με τους πελάτες σας, αυξάνετε σταδιακά τη φήμη του κομμωτηρίου αλλά και τα κέρδη σας.

Περισσότερα εδώ!

Σεμινάριο κομμωτικής “Extension Genius” (Το Extension και τα μυστικά του)

Παρακολουθείστε το σεμινάριο “Extension Genius”και εξελιχτείτε σε expert στη σωστή διάγνωση, τοποθέτηση και συντήρηση των extension.

Περισσότερα εδώ!

Σεμινάριο χτενίσματος “The Perfect Braid” (Η τέλεια πλεξούδα)

Οι πλεξούδες είναι ένα στοιχείο στο χτένισμα που αναδεικνύει το στυλ της γυναίκας που την κάνει. Παρακολουθήστε το νέο σεμινάριο της Hair Plus Academy και αποκτήστε ένα ακόμα εφόδιο για να χαρίζετε περισσότερα χαμόγελα στις πελάτισσές σας όταν αυτές θα φεύγουν από το κομμωτήριο.

Περισσότερα εδώ!

Σεμινάριο κομμωτικής “Haircut Genius Advanced” (Το κούρεμα και τα μυστικά του Advanced)

Θεωρώντας το κούρεμα μια από τις σημαντικότερες υπηρεσίες στο κομμωτήριο, οφείλουμε ως ακαδημία να ξεδιπλώσουμε όλα τα μυστικά του σε εσάς. Σε αυτό το σεμινάριο θα αναλυθούν σε βάθος η μετακίνηση και οι παραλλαγές των κουρεμάτων σε μακριά μαλλιά κάνοντας μαζί 4 από τα πιο εμπορικά και διαχρονικά κουρέματα της ελληνικής αγοράς. Θα κάνουμε μια μικρή επανάληψη της θεωρίας της μεθόδου κουρέματος της HairPlus Academy και θα λύσουμε τυχόν απορίες σας από το σεμινάριο «Το κούρεμα και τα μυστικά του».

Περισσότερα εδώ!

Σεμινάριο κομμωτικής “Hair Basics” (Μαθαίνοντας την τρίχα και το δέρμα)

Η HairPlus Academy το θεωρεί ένα από τα σημαντικότερα σεμινάρια. Γνωρίζοντας πώς λειτουργεί το δέρμα και η τρίχα, θα είστε ολοκληρωμένοι επαγγελματίες με αποτελεσματικότερες προτάσεις και ευχαριστημένους πελάτες. Θα μάθετε τις βασικές λειτουργίας τριχωτού και τρίχας, θα γνωρίσετε ασθένειες και παράγοντες που τα ταλαιπωρούν και τρόπους αντιμετώπισής τους.

Περισσότερα εδώ!

Σεμινάριο χτενίσματος “Hair Styling for Make-up Artists”

Γνωρίζοντας τις απαιτήσεις και τις ανάγκες που ολοένα και αυξάνονται στο χώρο του Make-up και προσπαθώντας πάντα με γνώμονα την άρτια εκπαίδευση των Make-up Artist, η Hair Plus Academy εντάσσει στον κύκλο των σεμιναρίων του το Νέο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Hair Styling Για Make-up Artists.

Περισσότερα εδώ!