Σεμινάρια Κομμωτικής Τέχνης

Σεμινάρια Κομμωτικής Τέχνης

Στη σχολή κομμωτικής Hair Plus Academy χρησιμοποιώντας σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας, μετατρέπουμε την εκπαίδευση σε μια απλή αλλά ταυτόχρονα αποτελεσματική και ενδιαφέρουσα εμπειρία. Οι καθηγητές-εισηγητές της Hair Plus Academy με τον επαγγελματισμό τους και την εμπειρία τους θα λύσουν κάθε απορία σας και θα σας βοηθήσουν σε όλα τα στάδια των σεμιναρίων που θα παρακολουθήσετε.

Η φιλοσοφία μας εκφράζεται με τρεις λέξεις.

Γνώση και τεχνική κατάρτιση που αποκτώντας τα μόνο εμπόδιο για να ξεχωρίσεις είναι η φαντασία σου.

Πάθος και αγάπη για την κομμωτική τέχνη. Απαραίτητα στοιχεία για να γίνεις άριστος κομμωτής/τρια και ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας αργότερα.

Καινοτομία γιατί σας μεταδίδουμε το πάθος και τις γνώσεις μας με σύγχρονες και πρωτοποριακές μεθόδους διδασκαλίας.

Σεμινάρια Κομμωτικής Θεσσαλονίκη

ΝΕΟ | Σεμινάριο κουρέματος “Short Hair Genius”

Η Hair Plus Academy ακούγοντας τις ανάγκες των πελατών της δημιούργησε το σεμινάριο κουρέματος “Short Haircut Genius”. Σε αυτό θα μάθετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται ένας κουπέρ για να κάνει ένα τέλειο κοντό extreme ή κλασσικό γυναικείο κούρεμα

Περισσότερα εδώ!

ΝΕΟ | Σεμινάριο “Παραδοσιακό Ξύρισμα (Ελληνικό- Ανατολίας- Αγγλικό ) Διαφορές και μυστικά”

Εμπλουτίστε τις γνώσεις σας με ένα σεμινάριο που καλύπτει κάθε παραλλαγή του ξυρίσματος ή γνωρίστε την τέχνη του μαθαίνοντας …

Περισσότερα εδώ!

ΝΕΟ | Σεμινάριο “Barber’s Haircut & Beard- ADVANCED”

Αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες της νέας γενιάς κουρέων προχωράμε ένα βήμα παραπάνω το all time classic σεμινάριο ανδρικού κουρέματος  «Barbers Haircut & Beard», δημιουργώντας το «Barbers Haircut & Beard Advanced» μαζί με τον…

Περισσότερα εδώ!

ΝΕΟ | Σεμινάριο “Το τέλειο ανδρικό κούρεμα” (The perfect men’s haircut)

Πόσες φορές έχετε κάνει ένα τέλειο fade,  ένα υπέροχο ανδρικό κούρεμα αλλά το αποτέλεσμα μετά το styling δεν σας ικανοποιεί; Πόσες φορές…

Περισσότερα εδώ!

ΝΕΟ | Σεμινάριο “Extension Genius”

Παρακολουθείστε το σεμινάριο “Extension Genius”και εξελιχτείτε σε expert  στην σωστή διάγνωση, τοποθέτηση, …

Περισσότερα εδώ!

ΝΕΟ | Σεμινάριο “Η τρέσα και τα μυστικά της”

Αν και τα πρόσθετα μαλλιά υπάρχουν στην αγορά τουλάχιστον 20 χρόνια λίγοι είναι οι κομμωτές που γνωρίζουν όλα τα μυστικά τους. Παρακολουθείστε το σεμινάριο “Weft Genius”…

Περισσότερα εδώ!

ΝΕΟ | Σεμινάριο κομμωτικής “Vague και Μπούκλα”

Ξέρετε ότι δεν υπάρχει μόνο ένα είδος μπούκλας ή μόνο ένας τύπος χτενίσματος με μπούκλες. Υπάρχουν πολλά και το κάθε ένα θέλει την τεχνική και το εργαλείο του…

Περισσότερα εδώ!

ΝΕΟ | Σεμινάριο κομμωτικής “Το τέλειο καρέ ( The Perfect bob)

Το καρέ ανήκει σε μια ειδική κατηγορία κουρεμάτων. Απαιτεί ακρίβεια, γνώση του κουρέματος, προσοχή στις λεπτομέρειες και  δεν συγχωρεί λάθη!

Περισσότερα εδώ!

 Σεμινάριο κομμωτικής “Το κούρεμα και τα μυστικά του” ( Haircut Genius)

Είναι ένα ακόμα εφόδιο για το ξεκίνημα ή τη συνέχιση μιας πετυχημένης καριέρας στη κομμωτική. Με τη χρήση γεωμετρίας, φωτογραφιών, PowerPoint και πρακτικής εξάσκησης η HairPlus Academy ξεδιπλώνει όλα τα μυστικά του κουρέματος. Δεν θα μάθετε απλά μερικά κουρέματα αλλά πώς να κουρεύετε, κάνοντας εύκολα όποιο κούρεμα σας ζητηθεί. Παράλληλα θα προτείνετε αλλαγές απαλλαγμένοι από το άγχος της αποτυχίας.

Περισσότερα εδώ!

Σεμινάριο κομμωτικής “Το κούρεμα και τα μυστικά του Advanced”

Θεωρώντας το κούρεμα μια από τις σημαντικότερες υπηρεσίες στο κομμωτήριο, οφείλουμε ως ακαδημία να ξεδιπλώσουμε όλα τα μυστικά του σε εσάς. Σε αυτό το σεμινάριο θα αναλυθούν σε βάθος η μετακίνηση και οι παραλλαγές των κουρεμάτων σε μακριά μαλλιά κάνοντας μαζί 4 από τα πιο εμπορικά και διαχρονικά κουρέματα της ελληνικής αγοράς. Θα κάνουμε μια μικρή επανάληψη της θεωρίας της μεθόδου κουρέματος της HairPlus Academy και θα λύσουμε τυχόν απορίες σας από το σεμινάριο «Το κούρεμα και τα μυστικά του».

Περισσότερα εδώ!

Σεμινάριο κουρέματος “Το ανδρικό κούρεμα και τα μυστικά του” (Men’s Haircut Genius)

Το ανδρικό κούρεμα με μια ολοκληρωμένη ματιά. Ξεκινάει με τις διαφορές στην συμπεριφορά ενός άνδρα πελάτη στο κομμωτήριο και καταλήγει σε μια απλή κατηγοριοποίηση των ανδρικών κουρεμάτων, φυσικά με την ανάλογη πρακτική εξάσκηση. Παρακολουθώντας το σεμινάριο της HairPlus Academy θα μπορείτε να κάνετε γρήγορα και εύκολα ένα ανδρικό κούρεμα αλλά και να κερδίσετε έναν ακόμη (πολλές φορές δύσκολο)  πελάτη στο κομμωτήριό σας.

Περισσότερα εδώ!

 

Σεμινάριο κουρέματος “Alternative Haircuts” (Εξελιγμένες τεχνικές κουρέματος)

Εύκολες τεχνικές από τη HairPlus Academy που ανοίγουν καινούργιους, δημιουργικότερους δρόμους στον τρόπο που κουρεύετε. Δημιουργούν μοναδικά κουρέματα, εντυπωσιάζουν τους πελάτες και μειώνουν τον χρόνο εκτέλεσης ενός κουρέματος. Δεν υπάρχει όριο στον αριθμό τους και παρακολουθώντας το σεμινάριο, θα δημιουργήσετε νέες και μοναδικές τεχνικές.

Περισσότερα εδώ!

Σεμινάριο κουρέματος “The perfect Haircut” (Το τέλειο κούρεμα)

Οι τεχνικές υφής δεν αλλάζουν τη γεωμετρία ενός κουρέματος. Αλλάζουν όμως το ύφος του, χαρίζουν κίνηση και κάνουν πιο εύκολο το styling. Τονίζουν όλο το κούρεμα ή αναδεικνύουν τμήματά του. Οι τεχνικές θα αναλυθούν βήμα προς βήμα, θα γνωρίσετε σε ποιούς τύπους μαλλιών και κουρεμάτων εφαρμόζονται, όπως και το αποτέλεσμά τους. Το σεμινάριο «Τεχνικές υφής» της HairPlus Academy θα σας επιτρέψει να αναδείξετε την δημιουργική σας πλευρά, αφού κάθε κούρεμά σας θα είναι μοναδικό.

Περισσότερα εδώ!

Σεμινάριο Κομμωτικής “Προσωπολογία”

Η HairPlus Academy, συνδυάζοντας αρχές προσωπολογίας και την πολύχρονη πείρα των εισηγητών της σε κομμωτήρια ως συνεργάτες ή ιδιοκτήτες, ανέπτυξε μια νέα μέθοδο προσέγγισης που θα αλλάξει τη σχέση σας με τους πελάτες. Η ανάλυση ενός προσώπου, η γλώσσα του σώματος, η σωστή χρήση ανοικτών ερωτήσεων, είναι μερικές από τις τεχνικές που θα σας εξελίξουν σε σύμβουλο ομορφιάς. Ερωτήσεις όπως «τι προτείνεις;» ή «τι μου πάει;» που ακούτε τόσο συχνά, γίνονται η ευκαιρία για προτάσεις που θα ενθουσιάσουν εσάς και τους πελάτες σας. Εφαρμόζοντας τη μέθοδο της HairPlus Academy, χτίζετε μια ειλικρινή και σταθερή σχέση με τους πελάτες σας, αυξάνετε σταδιακά τη φήμη του κομμωτηρίου αλλά και τα κέρδη σας.

Περισσότερα εδώ!

Σεμινάριο Κομμωτικής: Τα μυστικά του Hair Tattoo και Tribal

Η ομάδα που κυριαρχεί στο Hair Tattoo και το Tribal στη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα στην προσπάθεια της να μεγαλώσει το κοινό των επαγγελματιών κομμωτών που έχουν γνώσεις Hair tattoo οργανώνουν το σεμινάριο κομμωτικής της Hair Plus “Τα μυστικά του Hair tattoo & Tribal”. Το σεμινάριο αυτό έχει στόχο να δώσει στο κομμωτήριό σας ένα ακόμα εργαλείο για να αυξήσετε το τζίρο σας! Θα καλύψουμε τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται στο Hair Tattoo, τις μεθόδους δημιουργίας γραμμάτων, tribal και σχεδίων.

Περισσότερα εδώ!

Σεμινάριο κομμωτικής “Hair Basics” (Μαθαίνοντας την τρίχα και το δέρμα)

Η HairPlus Academy το θεωρεί ένα από τα σημαντικότερα σεμινάρια. Γνωρίζοντας πώς λειτουργεί το δέρμα και η τρίχα, θα είστε ολοκληρωμένοι επαγγελματίες με αποτελεσματικότερες προτάσεις και ευχαριστημένους πελάτες. Θα μάθετε τις βασικές λειτουργίας τριχωτού και τρίχας, θα γνωρίσετε ασθένειες και παράγοντες που τα ταλαιπωρούν και τρόπους αντιμετώπισής τους.

Περισσότερα εδώ!

Σεμινάριο χτενίσματος “Το χτένισμα (πιστολάκι) και τα μυστικά του” (Blowout & Styling Genius)

Είναι η εισαγωγή στον υπέροχο κόσμο του χτενίσματος. Η ανάλυση κάθε βήματος και η χρήση φωτογραφιών και σχεδιαγραμμάτων λύνει όλες τις απορίες όσων θέλουν να ασχοληθούν με το χτένισμα. Ξεκινώντας με το λούσιμο και το πώς κρατάμε την βούρτσα και καταλήγοντας στο πώς κάνουμε το φινίρισμα σε ένα χτένισμα, καλύπτει όλες τις φάσεις ενός χτενίσματος. Σε συνδυασμό με την πρακτική εκπαίδευση σε κάθε βήμα, το χτένισμα για έναν αρχάριο θα είναι απλά ζήτημα εξάσκησης.

Περισσότερα εδώ!

Σεμινάριο βαφών “Color Genius vol.1” (Η βαφή και τα μυστικά της No1)

Αποτελεί το πρώτο μέρος του Color Genius System, του εκπαιδευτικού συστήματος που ανέπτυξε η HairPlus Academy για τη βαφή και τον αποχρωματισμό. Συνδυάζει τη θεωρία βαφών και την πλούσια επαγγελματική εμπειρία των συνεργατών της ως τεχνικών συμβούλων βαφών και επιτυχημένων colorist στα κομμωτήριά τους. Παρακολουθώντας το, θα αποκτήσετε τις απαραίτητες γνώσεις που θα καλύψουν τυχόν κενά σας στη βαφή και θα σας μετατρέψουν σε ένα επιτυχημένο colorist!

Περισσότερα εδώ!

Σεμινάριο βαφών “Color Genius vol.2” (Η βαφή και τα μυστικά της No2)

Το δεύτερο μέρος του Color Genius System, του εκπαιδευτικού συστήματος που ανέπτυξε η HairPlusAcademyγια τη βαφή και τον αποχρωματισμό. Συνδυάζει τη θεωρία βαφών και την πλούσια επαγγελματική εμπειρία των συνεργατών της ως τεχνικών συμβούλων βαφών και επιτυχημένων colorist στα κομμωτήρια τους. Παρακολουθώντας το, θα αποκτήσετε τις απαραίτητες γνώσεις που θα καλύψουν τυχόν κενά σας στη βαφή και θα σας μετατρέψουν σε ένα επιτυχημένο colorist!

Περισσότερα εδώ!

Σεμινάριο βαφών “Color Genius vol.3” (Η βαφή και τα μυστικά της No3)

Το τρίτο μέρος του Color Genius System, του εκπαιδευτικού συστήματος που ανέπτυξε η HairPlus Academy για τη βαφή και τον αποχρωματισμό. Είναι το επιστέγασμα όσων έχετε διδαχτεί στο Color Genius vol.1 & vol.2, εφαρμόζοντας όσα έχετε μάθει σε πραγματικά μοντέλα που βάφετε ή ξανοίγετε μαζί με τους εκπαιδευτές μας στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας

Περισσότερα εδώ!

Σεμινάριο κουρέματος “Razor Genius” ( Το ξυράφι κουρέματος και τα μυστικά του)

Η HairPlus Academy πρωτοτυπεί και πάλι, δημιουργώντας πρώτη στην Ελλάδα ένα σεμινάριο αποκλειστικά για το ξυράφι κουρέματος. Το ξυράφι δημιουργεί μοναδικά κουρέματα εύκολα και γρήγορα – κουρέματα που δε γίνονται ούτε με το καλύτερο ή ακριβότερο ψαλίδι. Μάθετε μαζί μας τα μυστικά του μέσω σχεδίων, φωτογραφιών,  διαφανειών και πρακτικής εξάσκησης και κάντε το ένα από τα βασικότερα εργαλεία κουρέματος, απαλλαγμένοι από το άγχος της δημιουργίας ψαλίδας ή κενών στο κούρεμα.

Περισσότερα εδώ!

Σεμινάριο χτενίσματος “Hair Styling for Make-up Artists”

 Γνωρίζοντας τις απαιτήσεις και τις ανάγκες που ολοένα και αυξάνονται στο χώρο του Make-up και προσπαθώντας πάντα με γνώμονα την άρτια εκπαίδευση των Make-up Artist, η Hair Plus Academy εντάσσει στον κύκλο των σεμιναρίων του το Νέο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Hair Styling Για Make-up Artists.

Περισσότερα εδώ!

ΝΕΟ | Σεμινάριο βαφών «Highlights Genius»

Οι τεχνικές χρώματος στο κομμωτήριο έχουν εξελιχθεί. Παράδειγμα οι κλασσικές πλεκτές ανταύγειες που δεν είναι πλέον η κύρια τεχνική που επιλέγει ένας colorist για να δημιουργήσει διχρωμία. Νέες τεχνικές με αντίστοιχες ονομασίες όπως…

Περισσότερα εδώ!

ΝΕΟ | Σεμινάριο «Βάσεις για βραδινά χτενίσματα»

Τα πετυχημένα βραδινά χτενίσματα είναι ο συνδυασμός 2 παράγοντων. Η τεχνική κατάρτιση και η φαντασία. Για να αφήσουμε την φαντασία μας να δημιουργήσει ένα μοναδικό χτένισμα πρέπει πρώτα να γνωρίζουμε όλες τις τεχνικές. Και όλα ξεκινούν από την δημιουργία των σωστων βάσεων.

Περισσότερα εδώ!