Σεμινάρια Marketing

Πολύ συχνά επικεντρώνουμε την εκπαίδευση – μετεκπαίδευση μας ως κομμωτές, τεχνίτες νυχιών/ ονυχοπλαστικής και μακιγιέζ αποκλειστικά στην τέχνη μας και αμελούμε πλήρως την επιχειρηματική διάσταση της δουλειάς μας.

Όσο όμως η οικονομική πραγματικότητα στην Ελλάδα δυσχεραίνει, τόσο αναγνωρίζεται πιο έντονα η ανάγκη να μεγιστοποιήσουμε τη προβολή της επιχείρησής μας και να βελτιστοποιήσουμε τις μεθόδους πωλήσεών μας.

Για αυτό το λόγο η σχολή κομμωτικής και μανικιούρ πεντικιούρ (ονυχοπλαστικής) Hair Plus, σε συνεργασία με καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου του marketing και της Διοίκησης Επιχειρήσεων εισήγαγε τη σειρά σεμιναρίων marketing – management.

Φροντίστε τη παρουσία του κομμωτηρίου, ή του κέντρου περιποίησης νυχιών, σας στο Facebook και τα υπόλοιπα social media, μάθετε τεχνικές με τις οποίες θα αυξήσετε το τζίρο σας μέσω αποτελεσματικής μεταπώλησης προϊόντων με όλες τις δοκιμασμένες, αλλά και τις πιο σύγχρονες, τεχνικές πωλήσεων και μαρκετινγκ.

Σεμινάρια marketing για κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής και περιποίησης νυχιών

Α. Σεμινάριο internet marketing & Social Media 

Στο σεμινάριο αυτό οι συνεργάτες μας θα σας εισάγουν σε ένα νέο κόσμο που υπόσχεται πλήθος νέων δυνατοτήτων· αυξημένες δυνατότητες προβολής του επαγγελματία ή της επιχείρησης, καλύτερη στόχευση υποψήφιων πελατών, παύση σπατάλης χρημάτων σε συμβατικές (μη – ιντερνετικές) μεθόδους διαφήμισης μέσω του Internet και των social media.

Περισσότερα εδώ!

Β. Σεμινάριο Marketing “Σταματήστε να πουλάτε. Αυξήστε τα κέρδη σας.”

Η οικονομική βιωσιμότητα κάθε επαγγελματία του χώρου μας βασίζετε στην ικανότητα μας πέρα από τεχνίτες να είμαστε και αποτελεσματικοί μεταπωλητές, τόσο προϊόντων όσο και υπηρεσιών. Αυτό είναι και το θέμα του συγκεκριμένου σεμιναρίου, στο οποίο θα διδαχθείτε σε βάθος τόσο την πώληση όσο και το προφίλ του πελάτη σας και πώς να τον προσεγγίσετε αποτελεσματικά.

Περισσότερα εδώ!

Γ. Σεμινάριο Management “Οικονομική διαχείριση κομμωτηρίου”

Σήμερα ο ανταγωνισμός είναι έντονος. Δεν αρκεί ένα όμορφο κομμωτήριο, ένα χαμόγελο και το να προσφέρετε άριστες υπηρεσίες για να ξεχωρίσετε. Πρέπει να γνωρίζετε τα έξοδά σας, το ποσοστό κέρδους σας και άλλα οικονομικά στοιχεία ώστε να σχεδιάσετε αποτελεσματικά το μέλλον σας. Η  Hair Plus Academy με πρωτότυπο τρόπο, κάνει κατανοητούς όρους όπως περιθώριο κέρδους, ταμειακή ροή, break even στους κομμωτές που είναι περισσότερο καλλιτέχνες παρά λογιστές. Έτσι έχετε ένα ακόμη όπλο για να νικήσετε τον ανταγωνισμό και να αποκτήσετε το εισόδημα που σας αξίζει.

Περισσότερα εδώ!