Σχολή Μανικιούρ Πεντικιούρ – Ονυχοπλαστική | Nails Pro

Σχολή Μανικιούρ Πεντικιούρ – Ονυχοπλαστική | Θεσσαλονίκη

Τα προγράμματα εκπαίδευσης της Σχολής Μανικιούρ – Πεντικιούρ & Ονυχοπλαστικής της Hair Plus Academy έχουν ως στόχο των παρεχόμενων μαθημάτων της την προετοιμασία του σπουδαστή θεωρητικά, αλλά και πρακτικά, ώστε στο τέλος των σπουδών του να έχει αποκτήσει τις γνώσεις και τις τεχνικές δεξιότητες που θα του επιτρέψουν να προσφέρει στους πελάτες άψογες επαγγελματικές υπηρεσίες μανικιούρ-πεντικιούρ και ονυχοπλαστικής.

 

Για την αρτιότερη πρακτική εξάσκηση κάθε μαθητή, εξασφαλίζουμε την εφαρμογή των τεχνικών μανικιούρ-πεντικιούρ και ονυχοπλαστικής σε εκπαιδευτικά χέρια και σε μοντέλα. Ταυτόχρονα με το πρόγραμμα εξομοίωσης ινστιτούτου περιποίησης άκρων.

 

Όλα τα μαθήματα μανικιούρ – πεντικιούρ και ονυχοπλαστικής είναι χωρισμένα σε ενότητες και κάθε ενότητα χωρίζεται σε θεωρητική και πρακτική κατάρτιση. Η θεωρητική κατάρτιση γίνεται με τη βοήθεια σύγχρονων μεθόδων εκπαίδευσης όπως διαφανειών, βίντεο κλπ από καθηγητές που επιλέγονται με κριτήριο τις γνώσεις, την μεταδοτικότητα και την αγάπη τους για την τέχνη του μανικιούρ & της ονυχοπλαστικής.

 

Το Hair Plus Academy Κέντρο Δία Βίου Μάθησης επιπέδου 1 μπορεί και δεσμεύεται ότι οι σπουδαστές του θα αποκτήσουν όλα τα εφόδια για μια επιτυχημένη καριέρα ως τεχνίτες περιποίησης άκρων, με τη δυνατότητα απόκτησης επαγγελματικού πτυχίου, αναγνωρισμένο από το Κράτος.

 

Συνολική διάρκεια σπουδών: 100 ώρες + 50 ώρες πρακτική

ΘΕΩΡΙΑ

ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ

ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ

ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗΣ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΝΥΧΙΟΥ

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΗΜΙΜΟΝΙΜΟΥ ΒΕΡΝΙΚΙΟΥ

ΟΝΥΧΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΜΕ GEL

ΟΝΥΧΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΜΕ ΑΚΡΥΛΙΚΟ

ΟΝΥΧΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΜΕ ACRYGEL

NAIL DESIGN A’ (ΣΧΕΔΙΟ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ)

NAIL DESIGN B’ (ΣΧΕΔΙΟ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ)

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ